"Ungdomarna som bor här är helt fantastiska"

Sedan mars har vi på boendet haft en ny verksamhetschef som heter Elli. Med denna intervju får vi lära känna Elli lite bättre.

Hej Elli, kan du börja med att berätta lite om dig själv?
Jag är en social person som trivs bäst när jag har andra människor omkring mig. Mina största intressen är bland annat simma, jogga och njuta av gemensamma aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Jag har även ett stort intresse av att baka, något jag spenderar mycket av min fritid till att göra!

Vad jobbade du med innan du kom hit?
Innan jag började min tjänst som verksamhetschef på Häggviks Ungdomsboende arbetade jag som verksamhetschef på Frösunda Omsorg men då inom affärsområdet Personlig Assistans.

Vad tycker du om boendet och om att jobba här, såhär långt?
Jag tycker att Häggviks Ungdomsboende är en mycket rolig och trivsam plats att vara på. Ungdomarna som bor här är helt fantastiska och alla medarbetare är mycket duktiga, vilket gör jobbet jätteroligt för mig!

Vad ser du mest fram emot i din roll som verksamhetschef på Häggviks ungdomsboende?
Jag ser mest fram emot att tillsammans med ungdomarna och medarbetarna fortsätta bygga upp det bästa och mest trivsamma Ungdomsboendet där varje ungdom får de bästa förutsättningarna som går!

Har du något motto?
Nej inte direkt men det är ofta jag tänker såhär: Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Nyheter

Pusselkväll

Vi har möblerat om i pysselrummet för bättre tillgänglighet och mysfaktor